Haluatko tienata 5000 € /kk? - Lue Suomen Ilmanvaihtosaneerauksen rekryopas

Myyntityö on kuninkuuslaji!

Haluatko tienata yli 5000€ kuukaudessa?

 

Lue Rekryopas ja toimi heti >>>

Tule myymään laadukkaita ”Sisäilma kuntoon” -palveluja ja laitteita

”600 000 kotia kärsii sisäilmaongelmista – haluatko myyjänä tai asiakashankkijana auttaa heitä?

Useissa kodeissa sisäilmaongelmat voidaan poistaa tai niitä voidaan lievittää parantamalla kodin ilmanvaihtoa.

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy ratkaisee kotien sisäilmaongelmia uudenlaisella ”Sisäilma kuntoon”-palvelukonseptilla; kartoitamme kodin sisäilmaongelmien syyt, etsimme ongelmiin alan parhaat tekniset ratkaisut ja tarjoamme kokonaispaketin laitteineen ja asennuksineen avaimet käteen. 

Haemme nyt Oulun myyntipisteeseemme

MYYNTIEDUSTAJIA, ASIAKASHANKKIJOITA JA AJANVARAAJIA 

MYYNTIEDUSTAJAN  tehtävänä on asiakkaan luona erilaisilla mittalaitteilla ja haastattelulla kartoittaa sisäilmaongelman laatu ja syyt, sekä tarjota palvelukonseptimme mukaista ratkaisua ongelman poistamiseen. Ansiotasosi on hyvä, sillä myyjänä voit täydellisesti keskittyä myyntityöhön, yrityksemme pääosin hoitaessa asiakashankinnan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vilpitöntä kiinnostusta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja niiden ymmärtämiseen. Aiempi kokemus myyntityöstä voi olla eduksi, mutta myös alasta kiinnostunut aloittelija pääsee helposti työssään alkuun. Uudelle myyjällemme annamme henkilökohtaisen, laadukkaan koulutuksen sekä vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.

ASIAKASHANKKIJA ja AJANVARAAJA huolehtivat, siitä, että myyntiedustajilla on riittävästi asiakkaita kartoituskäyntejä varten.  Työssä tarvitaan innokkuutta, ihmisten sisäilmaongelmien ymmärtämistä, sosiaalisia taitoja sekä vahvaa tahtoa kehittyä omassa työssään. Kun sinulle tulee meillä työskennellessä leijonan nälkä, niin voit kehittyä asiakashankkijasta myyjäksi, myyntipäälliköksi tai jopa toimitusjohtajaksi saakka!

Jos haluat kuulla lisää palkkauksesta ja palvelukonseptistamme, niin lähetä minulle viestiä tai soita:

Torsti Parkkila p. 040 662 0303 , sähköposti torsti.parkkila@ilmanvaihtosaneeraus.fi

Voit täyttää myös tällä sivulla olevan sähköisen hakemuksen.

Katso selitysvideo, joka avaa hyvin ”Sisäilma kuntoon” toimintakonseptia  – katso täältä>> 

www.ilmanvaihtosaneeraus.fi

Tavataan haastattelussa!

Torsti Parkkila

toimitusjohtaja p. 040 6620303

torsti.parkkila@ilmanvaihtosaneeraus.fi

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy on keskittynyt ratkaisemaan yli 600 000 suomalaisen kodin sisäilmaongelmia uudenlaisella ”Sisäilma kuntoon”-palvelukonseptilla; kartoitamme kodin sisäilmaongelmien syyt, etsimme ongelmiin alan parhaat ratkaisut ja tarjoamme kokonaispaketin laitteineen ja asennuksineen avaimet käteen.

Jo ensimmäisen toimintavuotemme aikana olemme saaneet suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita, jotka kiittävät meitä kotinsa puhtaasta ja terveestä sisäilmasta. Raikkaan sisäilman ansiosta kotona on helpompi hengittää!

Liity joukkoomme ja tule meille töihin!

Lähetä hakemus:

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.