Haluatko tienata 5000 € /kk? - Lue Suomen Ilmanvaihtosaneerauksen rekryopas

Rekrytoimme valtakunnallisesti

Toimintamme laajentuessa haemme myyntipäälliköitä Pohjois-Suomen, Keski-Suomen sekä Etelä-Suomen alueelle.

MYYNTIPÄÄLLIKÖN tehtävänä on johtaa oman alueensa myyntitiimin toimintaa sekä vastata uusien myyjien rekrytoinnista ja kouluttamisesta. Myyntitiimisi kanssa voit laittaa omat myynti- ja johtamistaitosi täysillä peliin, jolloin tiimin onnistuminen on palkitsevaa, niin taloudellisesti kuin henkisestikin. Myyntipäällikkö on omalla alueellaan mukana myös yrityksemme markkinoinnin suunnittelussa sekä palvelukonseptin kehityksessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vilpitöntä kiinnostusta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja niiden ymmärtämiseen. Oma kokemus myyntityöstä ja myyntiverkoston johtamisesta on eduksi, mutta olemme kiinnostuneita myös alalle aikovista uusista kyvyistä. Uudelle myyntipäälliköllemme annamme henkilökohtaisen, laadukkaan koulutuksen sekä vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.

Lähetä hakemus oheisen lomakkeen kautta 31.5.2021 mennessä!

Lisätietoja myyntipäällikön avoimista paikoista:

Torsti Parkkila
toimitusjohtaja
p. 040 662 0303
torsti.parkkila@ilmanvaihtosaneeraus.fi

 

Lue Rekryopas ja toimi heti >>>

Jopa 600 000 kotia kärsii sisäilmaongelmista – haluatko sinä myyjänä auttaa heitä?

Useimpien kotitalouksien sisäilmaongelmat voidaan poistaa tai niitä voidaan lievittää parantamalla kodin ilmanvaihtoa. Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy on keskittynyt ratkaisemaan suomalaisten kotien sisäilmaongelmia uudenlaisella palvelukonseptilla.

ASIANTUNTIJAN tehtävänä on kartoittaa erilaisilla mittalaitteilla ja haastattelulla asiakkaan luona sisäilmaongelman laatu ja syyt sekä tarjota palvelukonseptimme mukaista ratkaisua ongelman poistamiseen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vilpitöntä kiinnostusta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja niiden ymmärtämiseen. Aiempi kokemus myyntityöstä voi olla eduksi, mutta myös alasta kiinnostunut aloittelija pääsee helposti työssään alkuun. Uudelle myyjällemme annamme henkilökohtaisen ja laadukkaan koulutuksen sekä vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.

Toimintamme laajentuessa etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia myynnin tekijöitä ympäri Suomen. Täytä siis tällä sivulla oleva hakemuslomake tai ota yhteyttä, niin katsotaan alueesi rekrytointitilanne!

Kysy lisää

Torsti Parkkila
toimitusjohtaja
p. 040 662 0303
torsti.parkkila@ilmanvaihtosaneeraus.fi

Katso myös selitysvideomme, joka avaa hyvin ”Sisäilma kuntoon” -toimintakonseptia  – katso täältä >> 

Tavataan haastattelussa!

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy on keskittynyt ratkaisemaan yli 600 000 suomalaisen kodin sisäilmaongelmia uudenlaisella ”Sisäilma kuntoon”-palvelukonseptilla; kartoitamme kodin sisäilmaongelmien syyt, etsimme ongelmiin alan parhaat ratkaisut ja tarjoamme kokonaispaketin laitteineen ja asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.

Jo ensimmäisten toimintavuosiemme aikana, olemme saaneet suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita, jotka kiittävät meitä kotinsa puhtaasta ja terveestä sisäilmasta. Raikkaan sisäilman ansiosta kotona on helpompi hengittää!

Liity joukkoomme ja tule meille töihin!

Lähetä hakemus:

    Tutustu tietosuojaselosteeseemme.