Haluatko tienata 5000 € /kk? - Lue Suomen Ilmanvaihtosaneerauksen rekryopas

Myyntityö on kuninkuuslaji!

Haluatko tienata yli 5000€ kuukaudessa?

 

Lue Rekryopas ja toimi heti >>>

Tule myymään laadukkaita ”Sisäilma kuntoon” -palveluja ja laitteita

”600 000 kotia kärsii sisäilmaongelmista – haluatko myyjänä tai asiakashankkijana auttaa heitä?

Tiesitkö, että Suomessa yli 600 000 kotitaloutta kärsii erilaisista sisäilmaongelmista. Useissa tapauksissa ongelmat voidaan poistaa tai niitä voidaan lievittää parantamalla kodin ilmanvaihtoa.
Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy on keskittynyt ratkaisemaan suomalaisten kotien sisäilmaongelmia uudenlaisella palvelukonseptilla. Tarjoamme sinulle ja tulevalle tiimillesi huippukonseptin, jonka avulla olemme ratkaisseet satojen kotien sisäilmaongelmia. Asiakastyytyväisyytemme asennusten jälkeen onkin huippuluokkaa. Tuloksellista tekemistä tukevat myös energinen asiakashankintayksikkömme ja myynnin huippuvalmentajamme. Palveluverkostomme laajentuessa koko Suomeen, etsimme nyt sinua, joka haluat haluat työskennellä palvelumyynnin parissa.

Haemme nyt useisiin toimipisteisiimme  

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ,  MYYNTIEDUSTAJIA/MYYJIÄ JA  ASIAKASHANKKIJOITA:

Aluemyyntipäällikkö, neljä (4) paikkaa –  Pääkaupunkiseutu, Tampere, Jyväskylä, Oulu –

Asiakashankkija, kolme (3) paikkaa – Oulu –

Myyntiedustaja, kolme (3) paikkaa – Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Myyntiedustaja/myyjä, kolme (3) paikkaa – Keski-Suomi, Jyväskylä –

Myyntiedustaja/myyjä, kaksi (2) paikkaa – Tampere –

Kaikkien työpaikkojen hakuaika päättyy 16.02.2020 (Aluemyyntipäällikkö haku 1.3.2020), joten lähetä hakemuksesi heti!

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖN tehtävänä on johtaa oman alueensa palvelumyyntitiimin toimintaa sekä vastata uusien myyjien rekrytoinnista ja kouluttamisesta. Myyntitiimisi kanssa voit laittaa omat myynti- ja johtamistaitosi täysillä peliin, jolloin tiimin onnistuminen on palkitsevaa, niin taloudellisesti kuin henkisestikin. Myyntipäällikkö on omalla alueelleen mukana myös yrityksemme markkinoinnin suunnittelussa sekä palvelukonseptin kehityksessä.

MEILLÄ VIIHDYT JA MENESTYT ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖNÄ KUN:

– sinulla on aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä palvelumyynnin parissa

– olet oma-aloitteellinen, määrätietoinen ja tavoitteellinen persoona

– sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti tiimipelaaja

Palkkaus:      Takuupalkka + tulosprovisio + tiimikohtaiset bonukset     Koulutus:    Uudelle myyntipäälliköllemme annamme henkilökohtaisen, laadukkaan koulutuksen sekä vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.

MYYNTIEDUSTAJAN/MYYJÄN  tehtävänä on asiakkaan luona erilaisilla mittalaitteilla ja haastattelulla kartoittaa sisäilmaongelman laatu ja syyt, sekä tarjota palvelukonseptimme mukaista ratkaisua ongelman poistamiseen. Ansiotasosi on hyvä, sillä myyjänä voit täydellisesti keskittyä myyntityöhön, yrityksemme pääosin hoitaessa asiakashankinnan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vilpitöntä kiinnostusta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja niiden ymmärtämiseen. Aiempi kokemus myyntityöstä voi olla eduksi, mutta myös alasta kiinnostunut aloittelija pääsee helposti työssään alkuun. Uudelle myyjällemme annamme henkilökohtaisen, laadukkaan koulutuksen sekä vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.

ASIAKASHANKKIJAT  huolehtivat, siitä, että myyntiedustajilla on riittävästi asiakkaita kartoituskäyntejä varten.  Työssä tarvitaan innokkuutta, ihmisten sisäilmaongelmien ymmärtämistä, sosiaalisia taitoja sekä vahvaa tahtoa kehittyä omassa työssään. Kun sinulle tulee meillä työskennellessä leijonan nälkä, niin voit kehittyä asiakashankkijasta myyjäksi, myyntipäälliköksi tai jopa toimitusjohtajaksi saakka!

LÄHETÄ HAKEMUKSESI SÄHKÖPOSTILLA  osoitteella torsti.parkkila@ilmanvaihtosaneeraus.fi , sähköpostin viestikenttään työtehtävän nimi.  Annan mielelläni myös lisätietoja: Torsti Parkkila p. 040 662 0303 , sähköposti

Voit täyttää myös tällä sivulla olevan sähköisen hakemuksen.

Katso selitysvideo, joka avaa hyvin ”Sisäilma kuntoon” toimintakonseptia  – katso täältä>> 

www.ilmanvaihtosaneeraus.fi

Tavataan haastattelussa!

Torsti Parkkila

toimitusjohtaja p. 040 6620303

torsti.parkkila@ilmanvaihtosaneeraus.fi

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy on keskittynyt ratkaisemaan yli 600 000 suomalaisen kodin sisäilmaongelmia uudenlaisella ”Sisäilma kuntoon”-palvelukonseptilla; kartoitamme kodin sisäilmaongelmien syyt, etsimme ongelmiin alan parhaat ratkaisut ja tarjoamme kokonaispaketin laitteineen ja asennuksineen avaimet käteen.

Jo ensimmäisten toimintavuosiemme aikana olemme saaneet suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita, jotka kiittävät meitä kotinsa puhtaasta ja terveestä sisäilmasta. Raikkaan sisäilman ansiosta kotona on helpompi hengittää!

Liity joukkoomme ja tule meille töihin!

Lähetä hakemus:

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.